Fisketorvet Shopping Center
1561 København V
Tlf. 33 11 19 60

Øvrig information:
Sådan finder du vej

Åbningstider:

Mandag: 10.00-20.00
Tirsdag: 10.00-20.00
Onsdag: 10.00-20.00
Torsdag: 10.00-20.00
Fredag: 10.00-20.00
Lørdag: 10.00-18.00
Søndag: 10.00-18.00

 

 
Er du på Fisketorvet, er du i centrum…

Hos PAW SKO i Fisketorvets Shopping Center har vi tradition for at yde det ypperste over for vores kunder. God service og en helhjertet indsats har alle dage hvilet som en venligsindet ånd over PAW SKO butikkerne - såvel her på Fisketorvet som over resten af landet.
Vores håndplukkede medarbejdere har både gode gener og den rette indstilling. Derfor ved de nok, hvordan og hvornår du som kunde føler dig tilpas og godt behandlet. - Prøv selv en dag…

Vi synes selv vores butik er både indbydende og overskuelig at finde rund i. Men vi betragter butikken som en levende organisme, der gerne må forandre sig løbende - og eksponere produkterne på nye, spændende måder - naturligvis med fokus på det funktionelle.

PAW SKO på Fisketorvet er én ud af ca. en snes PAW SKO butikker, der er jævnt fordelt over hele landet. Kæden er familieejet og kan fremvise omkring 40 års erfaring i dansk detailhandel.

Vi går meget op i altid at have de seneste nyheder på hylderne - og ligeledes altid at føre et meget bredt udvalg af alle de kende skomærker.
Som hele familiens skobutik har vi naturligvis også et væld af alverdens fodtøj i de fleste størrelser og prisklasser - til både voksne og børn i alle aldre.

Vi ved faktisk rigtigt meget om fodtøj - og til alle aldersgrupper. Derfor står vi naturligvis klar til at vejlede og rådgive dig - og endda gerne helt ud til tåspidserne.

Velkommen til PAW SKO på Fisketorvet

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.